Engagement Management Application Services

Jouw uitdaging als Engagement Manager bij Capgemini? Met partnership op boardroomniveau waarborg jij de next level transformatie van top-25-organisaties en -bedrijven. Door je diepgaande begrip voor de business als de bedrijfsresultaten van onze opdrachtgevers ben je in staat om als strategisch gesprekspartner de zakelijke relatie naar een hoger niveau te tillen. What’s in it for you? Vrijheid in het managen van grootschalige projecten en programma’s. De verantwoordelijkheid voor het totaalpakket van delivery, finance, klanttevredenheid en performance van het (multidisciplinaire) team. En dat alles bij de marktleider van Nederland!

Your job in one paragraph

Je krijgt de ruimte om je rol op jouw manier in te vullen en onbegrensde carrièremogelijkheden. Letterlijk onbegrensd, want Capgemini voert grote nationale en internationale projecten en programma’s uit voor de meest toonaangevende klanten. Als marktleider in Nederland en op wereldniveau via de Capgemini Group. Jij voert de contracten uit en bent betrokken bij alle belangrijke beslissingen van onze klant. Je verstevigt het partnership en bouwt dit uit door maximale betrokkenheid, optimaal stakeholdermanagement, oog voor de lange termijn en het creëren van opportunity’s. Die bespreek je bij Capgemini op directieniveau, waarbij je de multidisciplinaire teams mobiliseert die je nodig hebt voor het voorbereiden, presenteren en uitvoeren van je plan. Je belangrijkste opdracht? Het leveren van grootschalige en complexe projecten en programma’s, resultaten conform afspraak, binnen tijd en budget.

Your home base at Capgemini

Hoewel je het grootste deel van de tijd bij en voor je klant werkt, kun je altijd terugvallen op een vertrouwde thuisbasis: Een van de Engagement Management clusters binnen onze Application Services divisie. In onze divisie kom je terecht bij verschillende vakgebieden die staan voor kwaliteit; geen project zonder Application Services. Werk je bij Capgemini, dan doe je mee in het internationale topsegment van de technologische dienstverlening. We hebben grote ambities, daarom zijn we altijd uit op meer, beter en toonaangevend. Digitale transformatie op het hoogste niveau; dat is waar wij voor gaan. Zodat we klanten helpen aan een podiumplek voor de digitale voorsprong die ze mede dankzij ons realiseren. Daarbij ontwikkelen we onszelf continu waar dat kan. Dus niet simpelweg blijven groeien vanuit onze bestaande kennis en kunde. Maar altijd op weg naar de volgende stap in thought leadership.

Benefits

 • Een baan met impact bij een groeiende internationale topspeler.
 • Onbegrensde mogelijkheden om je carrière en netwerk een flinke impuls te geven.
 • Een enthousiaste interne engagement-management-community binnen de Capgemini Group, waarin we elkaar actief opzoeken en op de hoogte houden van trends en projecten.
 • Koudwatervrees? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
 • All You Can Train zonder enige verplichtingen via onze eigen Academy.
 • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven. Zin in een extra lange vakantie? Koop dan dagen bij.
 • Capgemini draagt bij aan jouw pensioen. Daarnaast heb je ook de vrijheid om hier zelf nog extra aan bij te dragen. 
 • Hybride werken met onze connectiviteitsvergoeding en een mobiliteitsbudget.
 • En uiteraard een passend salaris.

Why this job is a good fit for you?

Jij bepaalt graag de richting op basis van jouw visie en leiderschap. Je bent in staat om grote teams te organiseren, te enthousiasmeren en tot grote hoogte te brengen. Probleemloos knoop je relaties aan op ieder niveau. Daarbij benut je jouw talent om te overtuigen, te verbinden en vertrouwen te winnen. Je beweegt makkelijk mee in iedere situatie dankzij jouw inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en politieke sensitiviteit. Door de relatie naar een hoger niveau te tillen, volgt de additionele business vanzelf; dat is waar jij in gelooft. De resultaten die je boekt maken jou trots en stellen je bovendien in staat om je klant te laten shinen. 

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als delivery manager, projectmanager, programmamanager of engagement manager.
 • Aantoonbare ervaring met het succesvol uitvoeren van contracten, projecten en programma’s. 
 • Relevante kennis van business en IT en de bijbehorende trends en ontwikkelingen.
 • Leadershipskills die de performance van de klant én je collega’s optimaliseren.
 • De skills om te balanceren tussen pragmatisme, strategie en innovatief denken.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Working Capgemini

Get the future you want. We make that promise to you. That starts on day one. With good onboarding and structured and transparent development paths. But also: plenty of opportunities to deviate from that, to pioneer and to choose your own career path. You can count on our boundless trust and collegial support. Working at Capgemini also means working in the international heart of innovation. The premier league of technology. An employer that considers your needs while focusing on the future, in which the following play a key role:

Application procedure

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Madhevi Soeknandan

Do you have a question or suggestion about our application procedure? Please contact [email protected]

Receive our latest vacancies