External Resources Business Partner (ERBP)

Als External Resources Business Partner (ERBP) Benelux werk je nauw samen met je staffing partners en interne stakeholders, en ben je verantwoordelijk voor de sourcingstrategie, contractering en naleving binnen jouw supply chain voor Externe Bronnen voor Capgemini en haar klanten.  

Your job in one paragraph

Je belangrijkste focus zal liggen op het opzetten van een leveranciersportfolio dat voldoet aan de project- en personeelsplanning. Daarnaast bouw je sterke tactische en strategische relaties op met je leveranciers in lijn met de bedrijfsstrategie voor personeelsbezetting.Ook streef je naar kostenefficientie door de supply chain the optimaliseren en te onderhandelen met de staffing partners en interne stakeholders. Door voortdurend de prestaties van leveranciers in de gaten te houden, beheer je de prefered suppliers list (PSL). Bovendien is een van je primaire doelen het handhaven van beleidsregels en het begeleiden van interne en externe stakeholders om out-of-policy (maverick) inkoop te verminderen. 

Your home base at Capgemini

Je maakt deel uit van het lokale Nederlandse ERBP-team, dat op zijn beurt deel uitmaakt van de wereldwijde Inkooporganisatie binnen Capgemini. Daarbij rapporteer je aan de Benelux Category Manager voor Externe Bronnen & Bedrijfsprofessionele Diensten. Het team wordt ondersteund door het Subco Staffing Center (MSP) in Madrid – ook daar zal je veel mee schakelen. 

Onze thuisbasis is gevestigd in Leidsche Rijn, Utrecht, en je zult af en toe de Capgemini-kantoren in België en Luxemburg bezoeken voor overleg, evenementen of programma’s. 

Benefits

Wij bieden je een contract van één jaar met uitzicht op een vast contract bij een organisatie die voortdurend groeit en evolueert. Daarnaast bieden wij je: 

 • Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • 26 vakantiedagen per jaar voor een fulltime positie en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen 
 • Een uitgebreid aanbod van persoonlijke en professionele ontwikkeling: trainingen, studieprogramma's en meer 
 • Mobiliteitsvergoeding 
 • Flexibel beleid voor thuiswerken 
 • Een vriendelijk en zeer gemotiveerd team, en een prettige werksfeer. 

Why this job is a good fit for you?

Als professional ben je bekend met het belang van een goede match. Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen? Dan lijkt het erop dat jij een goede kanshebber bent voor deze baan: 

 • Je bent fulltime beschikbaar, of minimaal 32 uur per week. 
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan bij een MSP. 
 • Je hebt goede kennis van IT-profielen. 
 • Je bezit uitstekende commerciële- en onderhandelingsvaardigheden. 
 • Je staat bekend om je overtuigende persoonlijkheid, sterke ruggengraat en het behalen van resultaten. 
 • Je kunt gemakkelijk contact maken met mensen, en geniet ervan relaties op te bouwen met je interne en externe partners. 
 • Je bent vloeiend in zowel het Nederlands als het Engels (C1-niveau c.q. professionele vaardigheid). 

Bovendien zouden we het als een groot pluspunt beschouwen als je goed bekend bent met SAP Fieldglass, ons huidige VMS-systeem. 

Working Capgemini

Get the future you want. We make that promise to you. That starts on day one. With good onboarding and structured and transparent development paths. But also: plenty of opportunities to deviate from that, to pioneer and to choose your own career path. You can count on our boundless trust and collegial support. Working at Capgemini also means working in the international heart of innovation. The premier league of technology. An employer that considers your needs while focusing on the future, in which the following play a key role:

Application procedure

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Nils Geven

Do you have a question or suggestion about our application procedure? Please contact recruitment.nl@capgemini.com

Receive our latest vacancies