Pega System Architect

De financiële markt en overheden werken al veel met Pega. Capgemini DCX brengt de laatste Pega-technologie nu naar nieuwe markten. Dat betekent dat je als Pega system architect bij Capgemini de processen van bijvoorbeeld een topspeler in de halfgeleiderindustrie of een telecomgigant optimaliseert. Daarmee zorg je bovendien voor een uniforme klantbeleving in hun omnichannel ecosystemen. Ons Pega-team groeit hard en jij krijgt dan ook alle kans om onze richting mee te bepalen. Werk ondertussen aan je eigen groei, inclusief de volgende stap in je Pega-certificering!


Binnen Digital Customer eXperience (DCX) bij Capgemini zijn wij daarom op zoek naar een Pega Senior System Architect die zich gaat richten op projecten in de public en private sector. Een hart voor de digitale transformatie middels Pega, dat is waar jij jouw energie vandaan haalt. Je bent iemand die kritische design vragen stelt, goed kan analyseren en een richting kan kiezen. Je bent daarin leidend en neemt andere mee.

Your job in one paragraph

Je brengt de behoeftes en pijnpunten van de klant in kaart, waarmee je in Pega de optimale architectuur ontwerpt voor de te automatiseren processen. Dit betekent onder andere user stories ontwikkelen, participeren in DCO’s en samenwerken met de business. In cocreatie met de klant doorloop je de hele ontwikkelstraat tot en met deployment. Daarvoor volg je de Pega best practices en manage je de guardrail warnings. Je pioniert bovendien met de nieuwste Pega-technieken en deelt je kennis met collega’s en klanten. Met meer ervaring en hogere certificering krijg je natuurlijk ook een meer coachende en leidinggevende rol in de projectteams.

Your home base at Capgemini

Je maakt deel uit van ons hard groeiende Pega-team van bijna 500 collega’s binnen de Europese afdeling Digital Customer Experience (DCX). Als Pega-experts wisselen wij veel kennis uit, bijvoorbeeld in onze wekelijkse kennisdelingsessies. Ook krijg je coaching van ervaren Pega-collega’s voor je verdere certificering, terwijl je voor je persoonlijke ontwikkeling terecht kunt bij je counselor. Natuurlijk kun je ook zelf collega’s coachen. En heb je ideeën? Laat het ons weten, want wij staan voor alles open. Hoe je ons leert kennen? Doe mee aan onze activiteiten en BBQ! Meer weten over DCX? Bekijk onze aanpak, blogs en klantverhalen.

Benefits

  • Koudwatervrees? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
  • All You Can Train zonder enige verplichtingen.
  • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven. Zin in een extra lange vakantie? Koop dan dagen bij.
  • Capgemini draagt bij aan jouw pensioen. Daarnaast heb je ook de vrijheid om hier zelf nog extra aan bij te dragen.
  • Happy hybride werken met onze connectiviteitsvergoeding.
  • Je eerste levensbehoefte als professional: een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
  • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.
  • En uiteraard een passend salaris. Hierover gaan we graag met je in gesprek. 

Why this job is a good fit for you?

Jij krijgt energie van het faciliteren van de digitale transformatie van klanten met Pega. Voor het beste resultaat stel je kritische designvragen. Ook kun je goed analyseren en met jouw communicatieskills neem je de klant én je projectteam mee in de beste oplossing voor de klantbehoefte. Agile werken kent voor jou geen geheimen en met ownership voor jouw aandeel werk je graag samen voor de beste teamprestaties. Daarbij ben je sterk gemotiveerd om jezelf én je collega’s continu te verbeteren. Daarnaast heb je: Een hbo- of wo-diploma in een relevante technische richting. Minimaal de certificering Pega Certified System Architect, met de motivatie om door te groeien naar Pega Senior System Architect en/of Pega Lead System Architect. Ruime ervaring met het ontwikkelen van architecturen in Pega en Pega-implementaties. Ervaring met bijvoorbeeld Pega Communications Framework, Product Catalog, DX API, Customer Service en Customer Decision Hub. Of de motivatie om deze ervaring op te bouwen! Een goede beheersing van het Nederlands, omdat wij ons focussen op het ontwikkelen van de Nederlandse niet-financiële markt. Als je ook in internationale projecten wilt gaan werken, dan is Engels natuurlijk een must.

Working Capgemini

Get the future you want. We make that promise to you. That starts on day one. With good onboarding and structured and transparent development paths. But also: plenty of opportunities to deviate from that, to pioneer and to choose your own career path. You can count on our boundless trust and collegial support. Working at Capgemini also means working in the international heart of innovation. The premier league of technology. An employer that considers your needs while focusing on the future, in which the following play a key role:

Application procedure

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Sanne den Breejen

Do you have a question or suggestion about our application procedure? Please contact recruitment.nl@capgemini.com

Receive our latest vacancies